Nerdalert Beta #03 – 24 juli 2007

Main Page
Encyclopedia:
        #-A-B-C-D-E-F-G-H-I-J-K-L-M-N-O-P-Q-R-S-T-U-V-W-X-Y-Z
Personages:            #-A-B-C-D-E-F-G-H-I-J-K-L-M-N-O-P-Q-R-S-T-U-V-W-X-Y-Z
Nerdalert:  2007 - 2009 - 2010 - 2011 - 2012 - 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017 - 2018
Het Marjolijstje:   2009 - 2010 - 2011 - 2012 - 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017 - 2018

Presentatie: Marcel van der Velde en Mirjam
Gasten:
Telefoon:

Shownotes

Het is wederom gebeurd dat Miriam heeft moeten afbellen om de co-host vanavond te zijn voor Marcel. Dus heeft Marcel Miriam vandaag ingeruild voor Mirjam. Voor Marcel wel zo handig om Miriam in te ruilen voor Mirjam. Geen kans op versprekingen. Nu kijken of de nieuwe Mirjam de rol van co-host kan oppikken. Ondertussen gaan de verbouwingen in de studio gewoon door. Tijdens de uitzending is het gekletter van ladders en gereedschap op de achtergrond te horen. Per abuis was het programma zelfs korte tijd uit de lucht op de radio, als was gelukkig alles op de stream nog wel te volgen. Raymond zit op de chat van System FM en weet gelijk het nummer Leef van Han van Eijk om te dopen naar de Themesong van Onder Ons. Een film project waar Marcel en Raymond jaren eerder aan gewerkt hadden, waarbij dit nummer bij werd gebruikt. Marcel vind het weer buiten pet met peren. Het is volgens hem zo koud dat hij er over nadenkt om een kerstplaatje te draaien. Mirjam weet niet of een kerstplaat in Juli wel past. Patrick op de chat vertelt over zijn vakantie. Dat spoort Mirjam aan om te vertellen over last-second goedkoop reizen te boeken op schiphol. Marcel vertelt dat hij naar een middeleeuws event gaat in Luxemburg aankomend weekeinde. Marcel wil het ook nog even over het spelletje FlyFF hebben.

Naar aanleinding van het nummer waarmee Marcel het tweede uur mee start, komt al snel aan het licht dat Marjam een aardig woordje frans kan spreken. Er kan op dit moment geen verzoekjes meer gemaakt worden. De computer met de zoek machine is gecrashed, dus moet alles handmatig worden tevoorschijn gehaald. Grappig genoeg vind Marcel nu wel een nummer dat Ronny twee weken geleden om had gevraagd, maar dat toen niet te vinden was in het systeem. De Erikteur heeft ook weer een mailtje gestuurd. Hij vertelt dat hij weer een baan heeft versleten. Halverwege het uur gaat plots ook de andere computer op z’n gat. Marcel doet zijn best om alles draaiende te houden. Gelukkig is de techniek van System FM in de buurt. Ondanks dat de halve studio uit elkaar valt, begint Mirjam goed in haar nieuwe rol te komen.

Bij de start van het laatste uur doen de computers het gelukkig weer. Maar toch wil de computer nog steeds nummer vroegtijdig afbreken. Er wordt haastig naar het probleem gezocht. Marcel vind dat hij en Mirjam een prijs verdienen voor programma maken met hindernissen. Raymond op de MSN-chat maakt ook de opmerking “Geen shoutbox, geen webcam, het is alsof je radio aan het luisteren bent”! Maar ondanks alle problemen is het sentiment wel dat de show wel gezellig is geworden. Uiteindelijk lijkt alles het weer een beetje te doen. Maar voor alle zekerheid heeft Marcel de cd’tjes van stal gehaald.

Headlines

Eerste Indische vrouwelijke minister verkozen

Playlist

Secret Life – As Always
Billy Joël – Uptown Girl
Johan & De Groothandel – Costa Condôme
Krezip – You Can Say
Teamsters – Feels Like Love
Ugly Kid Joe – Cats In The Cradle
Han van Eijk – Leef
Earth Wind & Fire – September
Beatfreakz – Superfreak
Angel City – Touch Me
Eurythmics – Right By Your Side
The Dandy Warhols – Bohemian Like You
Shania Twain – Ka-Ching!

Soeur Plus – Dominique
Boris – Within My Hands
Anouk – Lost
Atlantic Ocean – Waterfall
Jamiroquai – Seven Days In Sunny June
Het Klein Orkest – Koos Werkeloos
Basement Jaxx – Do Your Thing
DJ Tiesto – In The Dark
Acda & De Munnik – Ren Lenny Ren
Freemasons – Love On My Mind
Peter Gabriel – Big Time
Shut Up & Dance – Save It ‘Til the Mourning After
Des’ree – Life

New Kids On The Block – Let’s Go All The Way
Londonbeat – I’ve Been Thinking About You
Infernal – From Paris To Berlin
Ten Sharp – You
Mika – Relax, Take It Easy
Stef Bos – Gek Zijn Is Gezond
Tamperer feat. Maya – Feel It
Justin Timberlake – Love Stoned / I Think She Knows
Blondie – Call Me
Robbie Williams & Nicole Kidman – Something Stupid
Alanis Morissette – Ironic
Shakira – Pure Intuition
Matt Bianco – Love Life
Costa! – C.O.S.T.A
Prince – Seven