Nerdalert Beta #05 – 7 augustus 2007

Main Page
Encyclopedia:
        #-A-B-C-D-E-F-G-H-I-J-K-L-M-N-O-P-Q-R-S-T-U-V-W-X-Y-Z
Personages:            #-A-B-C-D-E-F-G-H-I-J-K-L-M-N-O-P-Q-R-S-T-U-V-W-X-Y-Z
Nerdalert:  2007 - 2009 - 2010 - 2011 - 2012 - 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017 - 2018
Het Marjolijstje:   2009 - 2010 - 2011 - 2012 - 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017 - 2018

Presentatie: Marcel van der Velde en Mirjam
Gasten: Raymond T.
Telefoon: De Erikteur, Niels, Ilona, Robin, Johan

Shownotes

Marcel en Mirjam hebben nog steeds geen vertrouwen in de computers van System FM. Dus uit voorzorg heeft Mirjam een stapeltje cd’s meegenomen, voor het geval het ergste mocht gebeuren. Maar gelukkig zijn er ook pizza’s in de studio. Raymond is vandaag ook in de studio. Mirjam heeft nog steeds last van haar RSI, waardoor zij moeite met schrijven heeft. Daarom heeft DE Luisteraar aangeboden haar te assisteren met het typwerk. Waarmee ook de term de co-co-host in het leven wordt geroepen. Marcel is ondertussen bezig om een mystery op te lossen. De vormgeving van het programma zijn uit de computer verdwenen. Dus Marcel is druk bezig om van andere bronnen de achtergrond fillertjes vandaan te halen. Net als Marcel iets wil gaan vertellen gaat ook zijn mobiel af. Over zijn mobiel laat Marcel horen dat hij De Erikteur aan de lijn heeft. Ondertussen beheert Raymond de MSN chat, maar sinds hij is ingelogd op zijn eigen account glippen er ook een aantal Transformers fans op de chat. Hierdoor is er op de chat een heel gesprek gaande waar Mirjam geen enkel idee heeft waar dat allemaal over gaat.

Marcel en Mirjam zijn het niet eens of de Pizza wel of niet lekker was. Marcel vond hem te vet, Mirjam is wel tevreden. Marcel zit te overwegen om System FM collega Kris te bellen. De DJ zal (samen met Ilona) komende zaterdag voor de allerlaatste keer Brak Uit Bed presenteren op de zender. Mirjam laat het glippen dat het blijkt dat zij met Roel VanVelzen op school heeft gezeten, als zij zijn plaatje in de uitzending hoort. Marcel belt even met Niels, een van de executives van System FM, en gaat een prijsvraag doen. Wie kan raden uit welke TV serie het volgende nummer komt wint een leuke prijs. Probleem is echter, de telefoon doet het ook niet,… Gelukkig is het probleem snel te verhelpen. En kan Ilona toch nog effe bellen en even haar verhaal doen als co-host van Brak Uit Bed. Ook waagt zij een gok naar de Prijsvraag. Marcel maakt een grap dat hij het spelletje Raad Wat Naast Me Staat wil spelen. Een item dat enkele jaren later echt een item in NerdAlert zal worden.

Marcel draait een plaatje van Anouk vanaf een van de cd’tjes van Mirjam. Dit leidt de weg voor Marcel en Mirjam hun liefde voor Anouk’s muziek in de uitzending te uiten. Raymond houdt ondertussen nog steeds de chat goed bij. De computer laat weer zijn kuren zien, als het een plaatje eruit gooit en plots een fillertje begint af te spelen. Gelukkig weet Marcel meteen in te springen. En op dat moment belt Robin in voor de prijsvraag. Het lullige is alleen dat iemand Robin eigenlijk voor was tijdens het vorige plaatje. Maar omdat er nog een tweede nummer in de planning stond, en zou deze persoon later nog terug bellen. Niet wetende dat de computer die tweede plaat zou verwijderen. Wat nu? De andere persoon was Johan, dat een vriend blijkt te zijn van Raymond. Johan vertelt dat Raymond druk bezig is geweest om NerdAlert te spam…erm…te promoten. Raymond heeft zelfs een Nerdalert MySpace Pagina opgezet voor het programma op http://myspace.com/nerd_alert_system_fm/. Voor de prijsvraag wordt besloten dat biede Johan en Robin de wedstrijd winnen en krijgen beide de System FM T-Shirt thuis gestuurd. Met alle praat over T-shirtjes, besluit Raymond zijn T-shirt te laten zien aan de chat via de webcam. Uiteraard heeft hij een shirtje van Transformers aan, maar dit shirtje heeft een logo met de naam ‘Barricade’ (van de eerste Michael Bay Transformers film) er op zitten met LED verlichting dat in verschillende partonen kan oplichten! Marcel vertelt nog even dat hij van de week bij Castlefest in Lisse is geweest.

Headlines

Lufthansa bied bedden aan in hun vliegtuigen

Playlist

Billy Idol – Dancing With Myself
Gigi D’Agostino – I ‘ll Fly With You
Cosmo4 – I Think We’re Alone Now
Phunk A Delic – Rockin’
ABC – King Without A Crown
Avril Lavigne – Girlfriend
Goo Goo Dolls – Iris
Justin Timberlake – I’m Lovin’ It
Bob Marley – Iron Lion Zion
Jermaine Stewart – We Don’t Have To Take Our Clothes Off
Freemasons – Rain Down Love
Mika – Love Today

Gwen Stefani – Wind It Up
Red Hot Chili Peppers – Hump de Bump
Joss Stone – Tell Me What We’re Gonna Do Now
Simple Minds – Alive And Kicking
Blof & Counting Crows – Spanje Als Besluit / Holiday In Spain
Wolter Kroes, Wat Een Heerlijke Dag
VanVelzen – Baby Get Higher
The Rembrandts – I’ll Be There For You
Mental Theo – Jawzz
Timex Social Club – Rumors
Neneh Cherry – Buffalo Stance (remix)
Coldplay – Square One

Kajagoogoo – Big Apple
The Notorious BIG feat. Puff Daddy – Mo Money Mo Problem
Anouk – The Other Side of Me
Pink – Dear Mr. President
T’Pau – China In Your Hands
Circus Custers – In De Zomer
Leona Philippo – Zomer Op Je Radio
Stephanie Mills – The Medicine Song
Moloko – The Time Is Now
Anouk – It’s So Hard